Care este scopul tău în viață?

Publicat pe Actualizat pe

Să începem cu…eu nu am un scop în viață! Sunt sigură că tu, cititorul meu de azi, ai un scop măreț, bine definit în timp și spațiu.

Dar ce se întâmplă cu cei ce nu au….am citit nu demult o carte despre un pricolici care trăia în lumea Basmului Nou și care a plecat din vizuina lui fără a avea un anume scop. Drumul i-a fost presărat de temeri, griji mărunte, probleme care l-au condus către nefericire, eșec, tristețe, iar pentru faptul că nu avea un obiectiv devenea invizibil pentru oameni….și asta până la momentul în care a realizat care este rolul lui…să aducă soarele și luna din nou pe cer!

garden_delights-hieronymus-bosch

Cum recunoaștem o persoană care nu are un scop….întrebările pe care le pune sunt „ce?” și „de ce?”

„CUM?” arată drumul, iar tu care ai un rol de îndeplinit, știi unde ești acum A și unde vrei să ajungi B. Singurul lucru care îți rămâne de făcut este să trasezi mental o linie cât mai dreaptă înspre scopul tău și să te uiți doar înainte!

Care este rolul nostru ca și coach? Un coach te poate ajuta să ții mental linia dreaptă, să-ți descoperi și definești valorile și scopul în viața personală și profesională.

Acum îți ofer un intrument care te va ajuta să-ți activezi cele mai creative gânduri, din care mai apoi să-ti extragi esența necesară drumului  între A și B.

Te gândești adesea:

Unde ți-ai dori sa trăiești? Care e locul de muncă ideal? Cum și unde să-ți petreci timpul? Care sunt persoanele pe care să le ai alături de tine? Cum arată un weekend ideal pentru tine? Care e cel mai plăcut mod de a-ți trăi viața?

Ia o foaie de hârtie și…

Descrie cum ar arată stilul tău de viață perfect. Gândește în afara cutiei!!! Abandonează pentru câteva momente orice limitare autoimpusă de realitate, financiară…ignoră toate motivele reale sau imaginare care te opresc în realizarea viselor tale. Lasă mintea liberă și pune pe hârtie primul lucru care îți vine în minte. Folosește cât mai multe colii…e doar visul tău.

Lasă-ți imaginația liberă pentru a construi idealul pe care-l dorești!

Distrează-te cu asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.