My planner

Publicat pe Actualizat pe

 

Cateva smy-plannerugestii!

Vorbim din ce in ce mai mult despre „a planifica”, dar foarte putin despre cine suntem, cine ne dorim sa fim sau cine nu ne dorim sa fim. In spatele verbului „a face” esti tu! Orice proiect, personal sau profesional, se finalizeaza cu o schimbare a ta. Daca vrei sa obtii rezultate planifica-ti cine vei fi tu la final!

Daca ii asculti pe cei din jurul tau vei auzi: mi-am planificat, imi planific, imi voi planifica! Este important sa incepi cu primul pas si acela sa-ti planifici sa faci ceva, dar ai grija cum iti planifici, daca ratezi planificarea s-ar putea sa ratezi si ceea ce ti-ai planuit sa faci!

Este important sa stii cand incepi si cand termini proiectele, impune-ti timpi realisti, sigur ai avut experiente anterioare de la cere ai invatat!

Ai obiective, dar te-ai gandit la provocari? Daca crezi ca drumul tau e lin si fara obstacole  te-ai inselat amarnic! Identifica provocarile si poate e recomandat sa te gandesti si cum le vei recunoaste, dar cel mai provocator pentru tine acum este sa stii cum le depasesti!

Nu esti singur in drumul tau! De cate ori pana acum atunci cand ti-ai planificat ceva ai luat in considerare care sunt cela mai importante persoane din jurul tau care pot fi parte la acest proiect.

Vrei planner-ul! Completeaza-ti datele si vei primi planner-ul in forma printabila pe email.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.