Un 2017 clar și curat

Publicat pe Actualizat pe

imageedit_5_4520732372Încă perioada minunată a sărbătorilor de iarnă nu s-a terminat, ne întâlnim cu prietenii, familia, stăm în familie la un pahar de vin fiert cu scorțișoară, citim cartea preferată uitată pe un raft în bibliotecă…, dar amintește-ți că este momentul în care poți reflecta asupra tuturor realizărilor tale din acest an încă neîncheiat.

Dacă ai un vis sau o proiecție pentru 2017, îți recomand să petreci puțin timp asupra ei…dacă consideri că e important pentru tine ca aceasta să se realizeze este momentul pentru a o planifica în anul 2017, care stă să îți intre pe ușă!

Vrei să obții rezultate serioase în viața ta profesională sau personală?

Dacă da, atunci e momentul să îți iei o foaie de hărtie și începe să palnifici, pentru că, ce nu este spus nu este realizabil, decât în momentul în care este recunoscut (planificat)!!!

Cum funcționează la mine?

Totul începe prin a-mi construi un planner – un model cât mai simplu și ușor de folosit. Poate fi o variantă printată…o modifici mai greu J…găsești un model la sfârșitul articolului(ușor modificabilă).

Acum pentru că ai și o variantă de planner, începe și folosește-l!

Știu, că acum începe greul… dar îți spun câteva „tips-ri” pe care eu le folosesc pentru a fi mai plăcut. Iată pașii pe care-i folosesc eu:

 1. Trece în planner toate zilele de naștere ale celor mai importante persoane din viața ta, familie, prieteni…astfel nu vei fi nepregătit și vei avea posibilitatea să le faci cele mai frumoase cadouri, dar în special să petreci timp alături de ei.
 2. Sarbători și concediu!!! Trece toate zilele libere legale, în 2017 am numărat 11 J! Continuă cu programarea concediului sau a unor weekend-ri prelungite cu familia sau prietenii, gândește-te unde ai vrea să mergi…Programarea vacanțelor, fie ele lungi sau scurte, este foarte importantă pentru că sunt momente create pentru tine și care te pot ajuta să te țină „angajat” la locul de muncă sau în afarea ta, pentru că ne oferă perspectivele unor perioade în care ne relaxăm.
 3. Dacă ai o afacere e momentul să programezi eventimentele și acțiunile importante la care te-ai gândit privind dezvoltarea afacerii tale. Dacă ești angajat în cadrul unei companii, crede-mă e bine să ai un plan de carieră al tău, care te poate scoate din orice impas. Nu te-ai gândit…poate e momentul să înveți ceva nou, să faci ceva nou… Planificarea evenimentelor, activităților pot să-ți aducă mai multă claritate și predicție a ceea ce se poate întâmpla, dar și care sunt lucrurile importante pentru tine sau afacerea ta.
 4. Programează activitățile regulate sau activități săptamânale, ele sunt scările care te vor conduce către vârf. Imparte obiectivele mari pe care le ai în obiective mai mici. Dacă construiești o casă, nu o vei construi pe toată dintr-o dată, vei începe cu fundația, parterul, etajul, pereții … până la ultimul pahar pus în dulap ( e doar un exemplu destul de des întâlnit) J. Nu uita ce înseamnă pentru tine din punct de vedere financiar acești pași, îi poți susține?
 5. Fixează scadențe pentru fiecare obiectiv, eveniment, activitate. Stabilește prima dată termenele finale pentru fiecare activitate intermediară…altfel nu vei termina niciodată!

Folosește culori diferite pentru fiecare pas!

Te provoc să îți rupi doar 30 de minute din activitatea ta curentă și să le aloci planificării anului 2017. Dacă nu poți acum, folosește aceste 30 de minute în urmatoarele zile…e pentru un an plin de realizări.

Descarcă: planner-2017

Mai am o provocare…cunoști persoane cărora le-ar face plăcere aaceastă planificare? Dacă da împărtășește cu ei experiența ta.

Știu că vei iubi asta!

Un an nou plin de bucurii!                          Attachment-1

 

Un gând despre „Un 2017 clar și curat

  Din categoria PLAN-DO-CHECK-ACT « Coached To Be Happy a spus:
  12 ianuarie 2017 la 16:44

  […] postat un articol la sfârșitul anului trecut, în care te îndemnam să-ți planifici – Planner . Dacă ai planificat și faci acest lucru constant, felicitări vom trece în etapa viitoare! […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.