Țeluri

Publicat pe Actualizat pe

Vorbim despre țelul suprem sau țeluri care ne ajută să ne atingem țelul suprem. Vorbim despre obiective și construim planuri. Vrem să creem „decoruri” proprii care să reprezinte realitatea pe care ne dorim să o obținem și care să ne așterne un drum lin către țelul nostru. Însă viața decurge cu totul diferit, pentru că fiecare clipă a vieții noastre ne oferă mai multe alternative. În fiecare secundă a existenței noastre alegem o alternativă care poate să ne apropie sau nu de țelul nostru.

Fiecare alegere produce o consecință și fiecare dintre noi reacționăm diferit la consecința produsă. Rezultatele obținute ne influențează modul de acțiune și astfel drumul către țelul suprem se modifică constant.

Și ce se întâmplă cu țelul suprem? Rămâne același, însă modul în care îl atingem este total diferit de ceea ce am stabilit noi inițial.

Și dacă privim atingerea țelului suprem ca pe o călătorie, unde ne uităm:

  • Doar către țel?
  • La fiecare pas al călătoriei noastre?

Attachment-1

Inspirație, dezvoltare personală sau doar un altfel de moment. Mă inspir din ceea ce trăiesc și simt. Îmi place să împărtășesc ceea ce descopăr și îmi doresc să te însoțesc în drumul tău pentru a descoperi exact acele emoții, trăiri de care ai nevoie pentru a te cunoaste cu adevarat și a-ți trasa clar drumul în viața ta.

Pentru inspirație te invit să urmărești acest blog de life coaching.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.