Feedback-ul în raport cu schimbarea

Publicat pe Actualizat pe

ssFeedback – ul este primul pas către schimbare. Practic prin #feedback devii conștient de legătura ta cu mediul din care faci parte și cum îți poate influența acesta comportamentul.

De cele mai multe ori când ești într-un proces de schimbare, privești doar către pasul următor, către poiecțiile aspirațiilor, visurilor tale, dar nu îți întoarci privirea la locul în care ești acum, la oamenii cu care interacționezi acum. De fapt, la ce te influențează cu adevărat în procesul tău de schimbare – mediul în care trăiești.

Felul în care reacționezi – comportament – este influențat de mediul prezent. Pentru a schimba un comportament care să te ajute să îți atingi idealurile, obiectivele sau aspirațiile este necesar să îți cunoști mediu.

Mediul nu ține doar de camera în care lucrezi, ci de oamenii cu care interacționezi, de articolele pe care le citești, de sarcinile zilnice pe care le ai de parcurs, de fapt de tot ceea ce te înconjoară și este palpabil.

Feedback-ul este reacția pe care o au cei cu care interacționezi la un comportament al tău.

De ce nu acceptăm feedback, atunci când alții ni-l oferă? Motivul poate fi că nu recunoaștem mediu care ne influnțează comportamentul nostru.

Atunci când accepți să lucrezi cu tine, să descoperi ce înseamnă mediul tău și CUM îți influențează comportamentul, vei reuși să te schimbi.

Vei fi capabil nu doar să primești feedback de la cei din jurul tău, ci chiar să îl ceri.

Vei fi capabil să descoperi care sunt acei triggeri care te țin pe loc sau cei care te ajută să avansezi.

Deoarece anumite elemente din mediul nostru personal sau profesional devin triggeri care ne influențează comportamentul.

Trigger este acel stimul care are impact asupra comportamnetului nostru – Mănânc ciocolată pentru că mă face să mă simt bine.

  • Care sunt triggerii tăi?
  • Cum îți influențează ei comportamentul?
  • De unde știi?

Poți afla marți 9 Iulie 2019, ora 17.30 – Librăria Șt. O. Iosif Brașov.

coca staicu

Yay for Black Friday!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.