Întrebarea 6 – Tu când iei pauză?

Publicat pe Actualizat pe

Azi luăm pauză de la acțiune!

Singurul lucru pe care te invit să îl faci este să te detașezi de ceea ce te înconjoară, te invit să devii spectatorul propriei tale vieți. Ești publicul care aplaudă sau încurajează actorii. Actori care joacă piesa vieții tale prezente.

Observă ce se întâmplă pe scenă, privește ansamblu. Adu-ți aminte ești doar spectator, poți doar să aplauzi și să încurajezi.

Pentru ce îi aplauzi pe actori?

De ce simți că trebuie încurajați?

Rămâi azi doar spectator. E ziua ta de pauză.

A învăța să te oprești este primul pas pe care îl faci în practicarea acceptării. Pauza înseamnă detașarea temporară de obiective, suspendarea oricărei activități în mod conștient. Pauza îți dă posibilitatea să reacționezi în aceeași situație.

Cu timpul, am învățat că atunci când pare că îți este cel mai greu să te oprești, să îți iei o pauză. Vei vedea că perspectivele aceleași scene sunt diferite. E ca atunci când vezi un film de mai multe ori … și doar după câteva vizualizări poți identifica anumite amănunte care dau valoarea adevărată filmului.

Spune-ți: Azi sunt doar spectator, azi sunt în pauză.

coach certificat, ACC
https://coachedtobehappy.com/contact/
 • Despre conceptul de wellbeing
  Un pas către coaching Atelierele se desfășoară lunar, în cadrul librăriei Șt. O. Iosif și au ca scop conștientizarea rezultatelor obținute prin coaching în îmbunătățirea stilului de viață.
 • Nutriție, dieta și definiții
  Dieta reprezintă un mod echilibrat și sănătos de a te hrăni.
 • Criza uleiului sau criză emoțională?
  Într-un stil de viață sănătos, cel puțin 8-10% din caloriile ingerate ar trebui să fie produse de grăsimi nesaturare. Însă studiile și experiența mea proprie cu clienții reiese că se consumă 20-30% grăsimi saturate sau trans, uneori și mai mult. Efectele sunt obezitatea cu toate afecțiunile aferente.
 • Îmi pasă!
  Bunăstarea te ajută să performezi în viața personală și profesională, împrietenește-te cu ea.
 • Vocea interioară și dieta
  A-ți recunoaște semnalele corpului tău este cea mai fascinantă experiență pe care o poți avea într-un proces de transformare și dezvoltare personală.
 • Oferte BLACK FRIDAY
  Te gândești că succesul te va face FERICIT? Află că FERICIREA nu se măsoară prin număr de OBIECTIVE atinse, ci prin ceea ce simți atunci când îți atingi obiectivele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.