About

Coca Staicu

coach și consultant nutriționist,

Dezvolt programe personalizate de îmbunătățirea stilului de viață – wellbeing – pentru femei cu vârsta de peste 40 ani.

Atunci când trebuie sa vorbesc despre mine îmi vin în minte o mulțime de lucruri, fapte, experiențe trăite alături de oameni. Care sunt cele mai relevante pentru tine? De unde să știu eu…? Dar tu poți afla!

La fel ca mulți dintre voi m-am confruntat și eu cu kilogramele în plus. Conștientă că odată cu trecerea timpului, încetinirea metabolismului, acele kilograme, nu mereu deranjante, pot deveni o povară pe care să o duc în spate toată viața, am acționat.
Parcursul meu s-a măsurat în diete primite de la prieteni, luate de pe net, vizite la nutriționiști. Rezultatele au fost bune, dar ceva se întâmpla, mereu reveneam la cele +12kg.
Târziu mi-am dat seama că orice dietă restrictivă mai mult sau mai puțin nu are nicio valoare fără un mindset echilibrat. Menținerea greutății vine la pachet cu pacea minții. Iar pacea minții se obține prin coaching atunci când ești hotărât să închei războaiele ce se duc acolo.
Tu câte războaie duci ACUM?

Portofoliu

Programe personalizate de nutriție și stil de viață
Nutriție și stil de viață
Bunăstarea este o stare de bine de care fiecare dintre noi este direct responsabil!
Sesiuni de life coaching pentru identificarea și valorizarea punctelor forte personale.
coaching
coca staicu

Când te-ai hotărât ca viața ta să fie una fără războaie alimentare, apelează la serviciile mele. Împreună cu mine vei învăța să aduci pacea în mintea ta, iar această pace să îți definească ce pui în farfuria ta.

Ce este coaching ul pentru mine:

Coaching ul este despre tine, despre cum ești tu și ce anume îți dorești acum! În coaching nu contează trecutul și viitorul, ci doar momentul pentru care tu trăiești în prezent și doar acțiunile tale prezente sunt previzibile, doar asupra lor poți acționa! Prin coaching te descoperi, cine ești acum și aici, care sunt valorile și emoțiile pe care le trăiești acum și ce poți face pentru a ajunge acolo unde îți propui acum. Alege să trăiești în prezent! Alege să te descoperi cu un coach, este cea mai potrivită persoană care poate să te însoțească în toate demersurile tale.

Cine sunt eu, Coca Staicu

Sunt femeie, soție și mamă. Viața mi-a permis sau poate i-am permis eu să îmi ofere mai multe perspective din care am ales câteva: familia, călătoriile, dezvoltarea personală, bucătăria – nutriția echilibrată, pictura și minunatul meu Athos.

Am terminat Politehnica Timișoara, ca și profesie inginer chimist. La finalul studiilor am ales domeniul vânzărilor în detrimentul unei cariere în universitate. Din cei aproape 20 de ani petrecuți în vânzări o mare parte din ei, 16 la număr, i-am petrecut în industria farmaceutică și mai mult de jumătate în poziție manageriala. În acești ani s-a produs schimbarea! Programele de dezvoltare a competențelor manageriale mi-au îndrumat și deschis orizonturile către coaching. Sesiunile de coaching avute cu membrii echipei și rezultatele avute cu ei mi-au deschis apetitul în această direcție. Așa ca din 2015 am decis să fiu in continuare alături de oameni, să-i însoțesc în drumul lor către atingerea celor mai înalte performante personale și profesionale ca și life&bussiness  coach. Am ales să urmez una din școlile recunoscute de coaching , International Coach  Academy, tocmai pentru a răspunde nevoilor voastre de dezvoltare.

Parcursul meu a continuat în această direcție și în 2020 am absolvit cursul de tehnician nutriționist. Din acel moment eram liberă să fiu chimistul din bucătărie.

Un motto pentru mine: „Succesul consta în a te place pe tine însuți, a-ți place ceea ce faci și cum faci acel lucru.” (Maya Angelou)

Pentru dezvoltarea afacerii tale accesează programele Meta4all

Training și coaching

Portofoliu acreditare coaching, accesează link.

Partener:

Urmărește canalul meu de YouTube pentru a afla rețete și sfaturi pentru un stil de viață sănătos.


5 gânduri despre „About

  Luminita a spus:
  10 iunie 2016 la 18:43

  Unde se țin aceste întâlniri?Eu sunt din Brașov. Cum se procedează?

  Apreciază

  Farcas Laura a spus:
  28 februarie 2017 la 7:13

  Bună Coca,
  Am petrecut o seara de neuitat cu tine, si mi a plăcut foarte mult de tine si ideea ta, eu nu sunt foarte vorbareata , asa ca nu prea stiu ce sa spun .decat ca am sa particip la toate întâlnirile cu tine. Am sa scanez scrisoarea si am sa o trimit. Mulțumesc mult

  Apreciază

   Coca Staicu a răspuns:
   28 februarie 2017 la 10:16

   Îți mulțumesc mult și te aștept cu drag la evenimentele mele.

   Apreciază

  Camelia Rus a spus:
  5 aprilie 2017 la 9:11

  Draga mea,
  Esti unul dintre oamenii frumosi pe care viata mi i-a scos in cale exact cand aveam mai mare nevoie.
  Sesiunile de coaching cu tine ma motiveaza si ma ajuta sa intrevad solutii la probleme care pareau de nerezolvat.
  Iti multumesc si iti doresc mult succes in tot ce intreprinzi!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.